Tijd voor een nieuw seizoen

Maandenlang hebben we het moeten doen zonder voetbal in Diegem. Een periode waarin we met z’n allen eerst een andere varkentje moesten wassen. Een lange periode van twijfel en onzekerheid. Zou de competitie hervatten ja of neen? Moeten we dan terug beginnen trainen? Een periode waaraan maar geen einde leek te komen, zo zonder doel, zonder zicht op een nieuw matchke.

Wie ons al een beetje kent, weet dat de club niet heeft stilgezeten. Er waren trainingen voor jeugdploegen, een Voetbal- en Multimove stage. We organiseerden Talentdagen om nieuwe toppertjes aan te trekken. Er waren drie succesvolle Take Away’s waar heel wat volk op af kwam. De vernieuwde A-kern ligt al een tijdje vast. De werken zijn gestart voor ingrijpende vernieuwingen van ons jeugdcomplex, …

Maar eindelijk… eindelijk is het zover! Tijd om deze lange periode zonder voetbal achter ons te laten. Tijd om weer enkele concrete data met jullie af te spreken. Want op zaterdag 17 juli verzamelen de troepen van A-kern voor de 1e training van het nieuwe seizoen 2021-2022. Eén week later staat ook de 1e oefenwedstrijd op het programma. Op zondag 25 juli ontvangen we Tervuren, 287 dagen na onze laatste wedstrijd tegen SK Londerzeel.

Of we op die wedstrijd jullie als toeschouwers mogen ontvangen is nog niet duidelijk. Van zodra we hier meer informatie over hebben zullen jullie dit via onze website vernemen.

Neem alvast een kijkje naar de rest van het voorbereidingsprogramma.

Tot binnenkort, tot op de voetbal!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.