Routebeschrijving

Gemeentelijk Sportstadion

Adres:
Gemeentelijk Sportstadion
A. Decockplein 10
1831 Diegem

Kom je vanuit de richting Mechelen-Antwerpen:
Op de autosnelweg E19 neem je afrit Machelen – Vilvoorde. Na de afrit moet je op de splitsing links volgen. Aan de 2e lichten rechts. Je bevindt je nu op de Haachtsesteenweg. Op de Haachtstesteenweg neem je de 2e lichten links, waarna je na 400m aan de lichten rechts afslaagt. Recht voor jou zie je de kerk, met op je linkerzijde het Diegemse park waarin het stadion is gelegen. Mogelijkheid tot parkeren is er op het A. De Cockplein, vlak voor de kerk.

Als u komt vanuit richting Gent:
Op de autosnelweg E40 neemt je op het einde van de viaduct in Vilvoorde afrit 5 Machelen – Vilvoorde. Op het einde van de afrit sla je links af richting Diegem. Je bevindt je nu op de Woluwelaan. Op de Woluwelaan neem je de 3e lichten rechts. Recht voor jou zie je de kerk, met op je linkerzijde het Diegemse park waarin het stadion is gelegen. Mogelijkheid tot parkeren is er op het A. De Cockplein, vlak voor de kerk.

Kom je vanuit de richting Leuven-Namen:
Op de autosnelweg E411 neem je afrit 4 Vilvoorde-Luchthaven Zaventem. Je blijft altijd richting Vilvoorde volgen. Na 3km rijd je onder een tunnel. Achter deze tunnel (opgepast, gevaarlijke bocht) neem je de 2e lichten links. Recht voor jou zie je de kerk, met op je linkerzijde het Diegemse park waarin het stadion is gelegen. Mogelijkheid tot parkeren is er op het A. De Cockplein, vlak voor de kerk.

Jeugdcomplex

Adres:
Jeugdcomplex Diegem Sport
Kosterstraat 70
1831 Diegem

Als u komt vanuit richting Mechelen-Antwerpen:
Op de autosnelweg E19 neem je afrit Machelen – Vilvoorde. Na de afrit moet je op de splitsing links volgen. Aan de 2e lichten rechts. Je bevindt je nu op de Haachtsesteenweg. Op de Haachtstesteenweg neem je de 2e lichten links, waarna je na 400m aan de lichten rechts afslaagt. Recht voor jou zie je de kerk. Rechts van de kerk neem je de Kosterstraat. Boven steek je rechts de brug over. 30m verder liggen de velden aan je rechterzijde.

Als u komt vanuit richting Gent:
Op de autosnelweg E40 neemt je op het einde van de viaduct in Vilvoorde afrit 5 Machelen – Vilvoorde. Op het einde van de afrit sla je links af richting Diegem. Je bevindt je nu op de Woluwelaan. Op de Woluwelaan neem je de 3e lichten rechts. Recht voor jou zie je de kerk. Rechts van de kerk neem je de Kosterstraat. Boven steek je rechts de brug over. 30m verder liggen de velden aan je rechterzijde.

Als u komt vanuit richting Leuven-Namen:
Op de autosnelweg E411 neem je afrit 4 Vilvoorde-Luchthaven Zaventem. Je blijft altijd richting Vilvoorde volgen. Na 3km rijd je onder een tunnel. Achter deze tunnel (opgepast, gevaarlijke bocht) neem je de 2e lichten links.  Recht voor jou zie je de kerk. Rechts van de kerk neem je de Kosterstraat. Boven steek je rechts de brug over. 30m verder liggen de velden aan je rechterzijde.