Evenementen

Mosselfestijn

De lekkerste mosselen van het jaar vind je in Diegem! Tijdens het weekend van 31 januari, 1 en 2 februari 2020 is iedereen welkom in het Gildenhuis voor een goed gevulde mosselpot! Voor wie geen fan is van mosselen, is er américain of vol-au-vent en de allerkleinsten kunnen smullen van kaaskroketjes of curryworsten met frietjes.

Paasstage

Van maandag 6 t/m donderdag 9 april 2020 (1ste week Paasvakantie) gaat onze jaarlijkse Paasstage door. Deze stage wordt georganiseerd voor kinderen geboren tussen 2013 en 2005. Je kan rekenen op een goede organisatie met enthousiaste en gediplomeerde trainers voor een leuke stage vol voetbalplezier.

Zomerstage

Van maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus 2020 gaat onze Zomerstage door. Deze stage wordt georganiseerd voor kinderen geboren tussen 2013 en 2005. Je kan rekenen op een goede organisatie met enthousiaste en gediplomeerde trainers voor een leuke stage vol voetbalplezier.

Multimove

Multimovestage

Van maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus 2020 gaat onze Multimovestage door. Deze stage wordt georganiseerd voor kinderen geboren tussen 2016 en 2013. Je kan rekenen op een goede organisatie met enthousiaste en gediplomeerde trainers voor een leuke stage vol sportplezier. Meer info en inschrijvingen vanaf 1 maart 2020.

Paasmaandag

Ook dit jaar zal KDS aanwezig zijn op de jaarmarkt in Diegem! We staan dichtbij de kerk, op dezelfde plek als vorig jaar. Je kan aan onze stand terecht voor cava en minitaartjes (in samenwerking met Bokes & Zo), mojito’s, nacho’s en frisdranken. Iedereen welkom tussen 8u00 en 13u00!

Spaghettiweekend

Het laatste weekend van maart vindt ons spaghettifestijn plaats in de kantine van het Jeugdcomplex.
Op het menu staan spaghetti Bolognese (maxi, normaal, kinder, ook halal) en verschillende croques.

Kaas & wijnavond

Gezelligheid troef op onze kaas- en wijnavond! We verwelkomen je met een indrukwekkend buffet van overheerlijke kazen, charcuterie en nauwkeurig uitgekozen wijnen.
Naast het uitgebreide assortiment kaas en vlees, staan er ook soep, een kinderbordje en desserts op het menu.