Champagne actie

We naderen met rasse schreden het einde van het jaar. Daar horen natuurlijk ook de eindejaarsfeesten bij. En bij elk feest hoort natuurlijk ook een lekker glaasje champagne. Heeft u al uw voorraad ingeslagen? K Diegem Sport biedt u de kans om een bestelling te plaatsen van enkele zeer goede champagnes aan een interessante prijs. Bekijk hieronder de twee champagnes van het huis Leblond – Lenoir die we voor u geselecteerd hebben. Daaronder kunt u uw bestelling doorgeven.

Uiterste besteldatum is 1 december!

Brut ‘Prestige’

80% Chardonnay en 20% Pinot Noir met een vermelding in de Guide Hachette en een Gouden Medaille bij de Guide Gilbert & Gaillard. Elegante champagne die alle liefhebbers van Chardonnay en complexiteit zal bekoren. Ideaal als aperitief.

€ 20 per fles

Brut ‘Rosé’

Assemblage : 10% Vin rouge, 70 % Pinot Noir en 10% Chardonnay. Harmonieuze rosé gemaakt van pinot noir. Deze champagne barst van de prachtige aroma’s van rood fruit.

€ 19 per fles

Bestellen?


    Uw bestelling zal pas worden afgerond na betaling op het rekeningnummer BE21 3300 7415 1403

    [stmgdpr "Door dit vakje aan te vinken accepteert u het feit dat we u mogen contacteren, enkel en alleen in verband met het onderwerp van dit bericht. Uw gegevens worden in geen geval voor andere doeleinden gebruikt of aan derden doorgegeven."]