Contact

Wil je contact met ons opnemen in het kader van een test voor de jeugdafdeling? Gebruik dan niet onderstaand formulier maar het formulier via deze link.


  Door dit vakje aan te vinken accepteert u het feit dat we u mogen contacteren, enkel en alleen in verband met het onderwerp van dit bericht. Uw gegevens worden in geen geval voor andere doeleinden gebruikt of aan derden doorgegeven.

  Officiële contactgegevens

  Koninklijk Diegem Sport VZW
  Kosterstraat 70
  1831 Diegem

  BTW: BE 0871.404.250
  IBAN : BE21 3300 7415 1403
  BIC : BBRUBEBB

  Gerechtigd Correspondent

  Suzy Fourier
  Kosterstraat 70
  1831 Diegem
  e-mail: gc@kdiegemsport.be

  Veelgestelde vragen

  Wedstrijden

  De thuiswedstrijden van de A-kern worden allemaal afgewerkt in het Gemeentelijk Sportstadion aan het Alfons De Cockplein. Alle thuiswedstrijden en toernooien van de jeugdploegen en beloften vinden doorgaans plaats op de terreinen van het jeugdcomplex in de Kosterstraat, alsook de trainingen van A-kern en jeugd. Bekijk hier de gedetailleerde adressen en routebeschrijving.

  Tickets worden enkel op de wedstrijddag zelf aan de twee ingangen van het stadion verkocht.

  Staanplaatsen kosten €10, zitplaatsen €15. Voor kinderen ouder dan 12 en jonger dan 16 jaar is de prijs €5.
  Kinderen jonger dan 12 mogen gratis binnen.

  Een abonnement kost €120, een VIP-abonnement €250.
  Bekijk hier alle voordelen van de twee formules en hoe u een abonnement kunt bestellen.

  Wedstrijdomstandigheden zijn niet per provincie, zeker niet voor heel Vlaanderen, dezelfde. Ook de beschikbare infrastructuur is niet overal identiek.

  Voor reserven- en jeugdwedstrijden is het de thuisploeg die de wedstrijd kan afgelasten omwille van onbespeelbaarheid van het terrein. Om praktische redenen én om de juiste communicatie mogelijk te maken kan dit vanaf 48 uur voor de wedstrijd, tot uiterlijk 3 uur voor aanvang van wedstrijd beslist worden.

  Bij extreme weersomstandigheden en/of gevaarlijk verkeer kan het bevoegde comité / administratie nog steeds een algemene afgelasting uitvaardigen. Dit kan je terugvinden op de website van de Belgische Voetbalbond of  Voetbal Vlaanderen. Bij twijfel contacteert u best de coach van je ploeg, de jeugdcoördinator of raadpleeg PSD.

  Op de website vindt u de uitslagen en klassement terug van de A-kern. Er wordt aan gewerkt om hier later ook de uitslagen van de jeugd toe te voegen.

  De voetbalbond beheert uiteraard ook alle klassementen als organiserende instantie. Op deze pagina staan alle uitslagen van onze ploegen. Download de RBFA app hier (App StoreGoogle Play).

  Jeugd

  Wat jammer om te horen. Zorg in ieder geval dat het aangifteformulier zo snel mogelijk ingevuld wordt. Dat kan je terugvinden op deze pagina. Daar vind je ook wat meer toelichting en waar je zeker op moet letten.

  Wij hopen alvast op een spoedig herstel!

  Dat kan u doen door het aanvraagformulier in te vullen.

  Let wel: een aanvraag is in geen geval reeds een inschrijving. Enkel indien de speler voldoet aan de inschrijvingsvoorwaarden en er plaatsen vrij zijn, kan overgegaan worden tot een inschrijving en zal ons secretariaat het nodige doen om de aansluiting in orde te brengen.

  Omdat we als club geen onbeperkte capaciteit hebben qua trainers en infrastructuur en we vooral aan elke speler een kwaliteitsvolle voetbalopleiding willen aanbieden, kan er een inschrijvingsstop afgekondigd worden. Gelieve deze stop te respecteren en een andere keer nog eens te proberen.

  Al onze afspraken kan u hier bekijken. De rode draad doorheen deze regels bestaat uit respect en discipline, maar evenzeer fun en sportiviteit.

  Sponsoring

  Bent u ondernemer of zit u in een bedrijf die in K Diegem Sport de opportuniteit ziet om naamsbekendheid te verwerven in de Brusselse Noordrand? Twijfel niet en neem contact op met onze verantwoordelijke. Vul het formulier op deze pagina in en selecteer de optie ‘Sponsoring’ bij contactgroep, met eventueel een woordje uitleg. Wij nemen met veel plezier en een open geest contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Indien je de algemene voorwaarden van onze sponsorovereenkomsten wil terugvinden kan je doorklikken naar deze pagina, waar de algemene voorwaarden staan vermeld.

  Club en evenementen

  Elk seizoen organiseert de club drie eetfestijnen:

  Verder baat K Diegem Sport een Mojitostand uit op de Jaarmarkt van Diegem (op Paasmaandag).

  Ja, op het einde van het seizoen wordt er twee opeenvolgende weekends de Diegemcup gehouden in het Jeugdcomplex.

  Tijdens de tweede week van de Paasvakantie organiseert de club een stage. Voor meer info en inschrijving, hou de website, Facebook of PSD goed in het oog.