Het nieuwe seizoen is gestart!

Vorige week riep de technische staf de spelersgroep een eerste keer samen. Zoals gebruikelijk kregen de spelers een programma mee dat er voor zorgt dat ze in de ideale conditie aan de start van de 1e groepstraining zullen verschijnen.

Daarnaast werd ook het voorbereidingsprogramma uit de doeken gedaan. Hieronder vinden jullie alvast een overzicht van de oefenwedstrijden. Hier moet nog de bekercampagne aan worden toegevoegd. Van zodra de loting bekend is, zullen we deze hier ook toevoegen.

Tot slot werd vorige week finaal de reeksindeling beslist. Het was al langer bekend dat we opnieuw zouden terugkeren naar reeksen met 16 ploegen. Doordat er 3 ploegen promoveerden (Belisia als kampioen, Sporting Hasselt en Lyra-Lierse via de eindronde), 3 ploegen degradeerden (SK Londerzeel, Tempo Overijse en City Pirates) en Lebbeke van reeks wisselde, blijven er uiteindelijk slechts 10 tegenstanders van vorig seizoen over. De 5 overige plaatsen worden ingevuld door Jong STVV (dat voor het eerst uitkomt in de amateurreeksen) en 4 stijgers uit 3e amateur: K. Berg en Dal V.V., Eendracht Termien, KVK Wellen en Esperanza Pelt.

De kalender wordt begin volgende maand gepubliceerd. Van zodra we die in ons bezit hebben zullen we die ook zo snel mogelijk met jullie delen.

Wie nog even wil terugblikken op vorig seizoen kan dit alvast via deze pagina!

Tot binnenkort iedereen!

 

 

  • Freddy 13/06/2024 at 07:38

    Ziet er goed uit . Aan iedereen veel succes en een sportief hoogstaand seizoen gewenst, hopelijk zonder zware kwetsuren !

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.