Voorbeschouwing Winkel Sport – KDS

We gaan het niet onder stoelen of banken steken: de nederlaag tegen Overijse was een zure! Niet alleen de manier waarop (voor het eerst sinds lang acteerden we als ploeg ondermaats), maar ook de gevolgen van deze wedstrijd zijn niet min. Egerickx out tot het einde van het seizoen en de rode kaart voor Vanderelst kan ook niet meteen als een cadeau worden bestempeld. Soit, gedane zaken nemen geen keer.

Het enige wat ons nog rest zijn 5 wedstrijden waarin we de draad terug kunnen/moeten oppikken en recht zetten wat er afgelopen weekend mis liep. Even naar de kalender kijken… oeps… een verplaatsing naar de autoritaire leider in 2e amateur: Winkel Sport.
De ploeg van coach Daniël Lavens is aan een ferm reekske bezig: 34 op 36! Dat is meer dan “op kampioenen-koers”. Op een uitschuiver tegen Ronse na (gelijkspel) moeten we terug naar 24 november in Gent, waar de ploeg voor het laatst verloor. Alle andere wedstrijden de afgelopen 4 maanden werden gewonnen. 23x gescoord en slechts 4 tegendoelpunten… begin er maar aan.

Het geeft de modale burger niet meteen veel moed. Maar hé, zijn dit net niet de matchen waarin KDS net op z’n sterkst is? Denk maar terug aan de wedstrijden tegen Wijgmaal, Gent, Petegem etc. De manier waarop onze groep deze week op training verscheen verraadt alvast veel goesting en overgave om iets te willen rapen in Wevelgem (Winkel werkt haar wedstrijd af op het veld van buur Gullegem nvdr.).

Coach Van Nerom zal hiervoor ongetwijfeld opnieuw een uniek strijdplan uit z’n hoed toveren met het beschikbare materiaal. In dat plan is opnieuw plaats voor De Bouw en Van Lautem die terugkeren na een weekje op de strafbank.

Aftrap zondag om 15u op de Poezelhoek (Poezelhoek 15, 8560 Wevelgem). Supporters op post!

Stadion

Poezelhoek
Poezelhoek 15, 8560 Wevelgem, België

 

 

 

  • Rik 29/03/2019 at 15:43

    Wie bang is krijgt ook slaag dus ga ervoor

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.