Voorbeschouwing SK Londerzeel – KDS

Wedstrijden tussen KDS en SK staan bij menig supporters uit de regio met stip aangeduid in de agenda’s. Ook deze wedstrijd dus, die op vraag van SK werd verschoven naar morgen, in plaats van op 5 januari.

KDS is een tijdlang het zwarte beest geweest van SK. Vaak hielden wij de bovenhand, of kwam er een gelijkspel uit de bus. Maar begin dit seizoen, op de 2e speeldag, verloor een zoekend KDS van SK met 0-2. Zoals bij zo veel wedstrijden in dat eerste reeksje van 6 nederlagen zag je hier en daar tot wat onze ploeg in staat was, alleen resulteerde dat niet in doelpunten. Er waren enkele knappe doelkansen voor onze gasten, maar als doelman Van Gijzeghem tot man van de match werd bekroond, dan weet je hoe laat het is.

Buiten de overwinning tegen KDS kende ook SK tegen alle verwachtingen in een zeer moeilijke seizoenstart. Slechts 8 punten in de eerste periode, dat is niet van hun gewoonte. Ondertussen werd de slapende reus stilaan wakker. Steven moest plaats maken, JP kwam aan boord, ene Andel Sarr werd opgevist, en ondertussen zette de rood-blauwen een knappe 11 op 18 neer. Een verwittigd man… u kent het gezegde wel.

Hier en daar hoor je dat KDS even door een moeilijkere periode gaat. Nou ja, dat mag je ook met een heuse korrel zout nemen. We speelden tegen Vosselaar en Tienen, ploegen die zullen strijden tot de laatste speeldag voor het podium. Daartussen kwam Berchem op bezoek, waar we meer dan een half uur met 10 man moesten spelen. Bovendien werd er dinsdag en gisteren fijntjes getraind, alle parameters op het dashboard ogen goed, schrijf dus maar op dat ook KDS klaar zal zijn voor een leuke wedstrijd.

Coach Van Nerom kan hiervoor rekenen op een nagenoeg voltallige kern. Enkel Egerickx blijft uit en Dondo is nog niet wedstrijdfit. Buiten wat klein pijntjes links en rechts, zijn er nog 21 andere fitte spelers waar onze coach uit kan kiezen.

Aftrap MORGEN (zaterdag) om 19u00 in het Stadion Dirk Putteman. Alle supporters op post!

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Hannes De CouvreurLieboud Van Den Broeck
Mario Van de Walle

Stadion

Stadion Dirk Putteman
Brusselsestraat 149, 1840 Londerzeel, België

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *