Voorbeschouwing KDS – SK Londerzeel

Voorbeschouwing KDS - SK Londerzeel

Voor de tweede keer in zes maanden ontvangt KDS zondag SK Londerzeel. Moesten we vorig seizoen lang wachten op een derby in eigen huis (in december tegen Wijgmaal nvdr.) is het dit seizoen meteen van dattum.

Net als KDS startte SK vorige week de competitie met een valse noot. Met dat verschil dat wij eventueel puntenverlies in Tienen hadden ingecalculeerd. De 2-3 nederlaag tegen Spouwen was niet meteen het geplande scenario zeg maar. En dus zakt de ploeg van Steven Hillaerts ongetwijfeld extra gemotiveerd af naar ons Gemeentelijk Sportstadion.

Wist je trouwens dat wij het zogeheten zwarte beest zijn van SK Londerzeel? Een ploeg die hen volgens de supporters (en omkadering) niet ligt. Het zorgt alleen maar voor wat extra peper en zout, meer ook niet. Al hopen wij die traditie in ieder geval nog minstens 12 maanden te verlengen.

Bij KDS geen reden tot ongerustheid deze week. De wedstrijd in Tienen gaf de bevestiging van wat wij al lang wisten. Deze groep bezit voldoende kwaliteiten om al onze tegenstanders dit seizoen het knap lastig te maken. Om ook de buitenwereld daarvan te overtuigen vegen we best zo snel mogelijk de nul van het bord. En dat is ook de ingesteldheid die er leeft in de hoofden van spelers en coach.

Enig minpuntje, Frix liep gisteren opnieuw een scheurtje op en is weer langere tijd uit. Verder is naast Van Lautem, Blanckaert en Dondo iedereen inzetbaar, waardoor we ongetwijfeld weer een knappe selectie op het wedstrijdblad mogen verwachten.

Voor de wedstrijd is er de jaarlijkse voorstelling van de jeugdploegen. Zak dus wat vroeger af naar het stadion, zodat je al even kan kennismaken met de nieuwe helden van de toekomst.

De aftrap wordt gegeven om 15u. De wedstrijdbal wordt geschonken door de N-VA afdeling Machelen-Diegem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *