Voorbeschouwing Brakel – KDS

Na een weekje rust (waarom toch eigenlijk?) staat er voor KDS opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Na de nederlaag in Petegem trekken we zondag met z’n allen naar Olsa Brakel met een duidelijk doel voor ogen: opnieuw aanknopen met puntengewin.

Verliezen in Petegem is uiteraard geen schande. Toch heerste er meteen na de match een gevoel van “Verdorie, hier zat meer in”. Als je dan daags nadien de verslagen leest van de plaatselijke journalisten, die stellen dat Diegem altijd op voorsprong had moeten komen, dan weet je dat het gevoel juist zat. Maar niet getreurd, ondertussen staan de kopjes weer in de juiste richting en is iedereen klaar om iets te rapen in Brakel.

Brakel topt momenteel de ranking als het gaat om het aantal draws dit seizoen. Maar liefst 7 keer op 19 wedstrijden, wat er mede voor zorgt dat Olsa momenteel op een 11e plaats parkeert in de rangschikking met 22 punten.
Een van die gelijke spelen haalde in oktober nog de nationale pers, toen ene Kevin Frans (doelman van Racing Gent) in het ultieme slot uitpakte met een pracht van een doelpunt en zo zijn ploeg langszij bracht.

Eind september wist KDS tegen Brakel de eerste punten van het seizoen te sprokkelen. Een wedstrijd die niet meteen tot de beste van het seizoen kon gebombardeerd worden, maar daar kraait vandaag uiteraard geen haan meer naar. Voor het eerst in het seizoen werd de overwinning grijpbaar. Het waren uiteindelijk de doelpunten van Benamar, Vanderelst en Jacobs die de eerste driepunter over de streep trokken.

De trainingen deze week verliepen vlekkeloos. Charlier keert sneller dan verwacht terug na een blessure aan de voet. Bautmans (pols), Ibn Hach (oog) en Benamar (knie) blijven nog out. Voor het overige is iedereen topfit.
Iedereen op het appel, zondag om 15u in het Olsastadion, Parkweg 15 – 9660 Brakel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.