Start van een drieluik

Zondag staat de 21e speeldag op het programma en dat betekent voor KDS de start van drie thuiswedstrijden op een rij (Belisia, Bocholt en Houtvenne). De start ook van de derde en laatste periode van het seizoen. Voor KDS voorlopig een seizoen met twee gezichten. Toevallig of niet was Belisia het kantelpunt…

De start in september was veel belovend maar sinds het bezoek aan Belisia op 10 oktober begon de motor te sputteren. Na een knappe 11 of 15 volgende er sinds die zondag een magere 3 op 21 met drie draws uit zeven wedstrijden. Die bewuste wedstrijd was achteraf gezien een typisch voorbeeld van hoe die 3 op 21 er mits wat meeval helemaal anders had kunnen uitzien.

Voor de start van die wedstrijd waren al een vijftal spelers niet beschikbaar door blessures opgelopen in het eerste deel van de competitie. Verder was er nog onze kapitein die net voor de wedstrijd ziek uitviel. Lander die in de 1e helft uitviel met een hersenschudding. Een bal op de paal die buiten botst in plaats van een doelpunt, een miraculeuze redding van de doelman in plaats van een prachtig doelpunt. Geen 2-2 dus maar in blessuretijd een derde tegendoelpunt op penalty. En zo waren er nog wel wat wedstrijden waarvan het resultaat er anders had kunnen uitzien mits wat meeval.

Het verleden kunnen we echter niet meer veranderen, de toekomst wel. En zo wordt Belisia ditmaal hopelijk een kantelpunt in de juiste richting. Al wordt het meer dan ooit bang afwachten tot zondag 15u00 wie we fit en wel aan de aftrap krijgen. Weinig of geen spierblessures, contactblessures des te meer. Zo is het koffiedik kijken hoe Cedric, Daimy, Sander en anderen herstellen van de opgelopen schade. Jannes is niet beschikbaar door schoolse verplichtingen. Jordy en Maxim keren op hun beurt wel terug uit schorsing. Opnieuw een wedstrijdkern vol jeugdig geweld dus. Zo hebben we het graag, al moeten mogen we van hen uiteraard niet het onmogelijke verwachten.

De wedstrijdbal wordt geschonken door advocate Stefanie De Wulf, waarvoor onze oprechte dank!

Aftrap om 15u00 in het Diegemse park. Alle supporters op post!

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Erik BuryStef Stas

Stadion

Gemeentelijk Sportstadion
A de Cockplein 10, 1831 Machelen, België

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.