Kiezen voor kansen is kiezen voor Diegem Sport

5 maanden geleden zal de naam Julian Verbesselt waarschijnlijk bij weinig mensen een belletje doen rinkelen hebben.
Julian maakte op 8-jarige leeftijd de overstap van Ramsdonk naar Diegem Sport. Vanaf U14 kwam hij uit voor Sporting Lokeren en schopte het daar tot het beloften-elftal. Met het verdwijnen van Sporting Lokeren op het hoogste niveau en het uitbreken van het corona-virus moest Julian, zonder kans op testen, op zoek naar een nieuwe club. Diegem Sport bood hem een plaats aan in de beloften-ploeg en hoewel hij misschien elders wel onderdak zou gevonden hebben in een 1ste elftal koos Julian toch voor groen-wit.

Een nuchtere keuze, die achteraf gezien de juiste bleek. Julian liet zich in juli en augustus zeer positief opvallen en werd prompt doorgeschoven naar de A-ploeg, waar hij in de 4 gespeelde wedstrijden reeds 1 keer in de basis mocht starten (1-3 winst op Wijgmaal). Vandaag kondigen we met trots aan dat Julian zijn overeenkomst met Diegem Sport voor 2 seizoenen verlengd heeft.

Laat Julian gerust een voorbeeld zijn voor vele jonge voetballers: intelligente ‘kop’, nuchtere ouders, hard werken, geduld hebben en voetjes op de grond houden.

Proficiat Julian met je progressie en het grijpen van de kansen die je zelf gecreëerd hebt. Bedankt voor het vertrouwen met het verlengen van je overeenkomst.

  • luc hiel 22/03/2021 at 13:48

    Goeie keuze julles en diegem jullie gaan nog veel plezier hebben aan deze jonge verdediger

  • Maurice Hermans 02/01/2021 at 18:27

    Heel goed nieuws bij het begin van een nieuw jaar, de beste wensen voor 2021 en succes !!

  • Francine Tierens 02/01/2021 at 18:18

    Fijn dit te vernemen,zowel voor Diegem als voor Julian biedt dit mooie perspectieven

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.