Wonden likken en weer opstaan

Hoe langer je blijft punten sprokkelen, hoe korter je bij de nederlaag komt. Een waarheid als een koe, waaraan ook KDS niet ontsnapte. Trok KDS tot voor kort enkel streepjes in de kolom van overwinningen en draws, dan staat er sinds vorig weekend ook een streepje in de kolom “verlies”.

Uiteraard kan KDS nog verliezen. Er waren natuurlijk enkele afwezigen. En ja, er waren ook blessures tijdens de wedstrijd. En ja… als die bal aan de andere kant van de paal bots… maar gedane zaken nemen geen keer… Het heeft dan ook geen zin om hier oeverloos over te blijven analyseren. De beste remedie om die nederlaag te verwerken is het vizier op de volgende wedstrijd richten.

Even naar de kalender kijken. Oeps! Bocholt. Overvalt je nu ook dat gevoel, dat KDS daar in het verleden nog niet veel punten heeft gepakt? We kunnen je alvast bevestigen dat je buikgevoel correct is. Net als KDS is Bocholt een ploeg met veel jeugdig geweld en al jaren een gerespecteerde tegenstander. Steeds vlot meedraaiend in de linker kolom, vaak zelfs in de top 5 en enkele keren kort bij de promotie. Dit jaar zijn de rollen omgedraaid. KDS draait vlotjes mee in de linkerhelft, bij Bocholt sputtert de motor nog even. Er werd een nieuwe T1 aangesteld, en dan kan je ervan op aan dat de spelers extra gemotiveerd zullen zijn om zich te tonen voor hun nieuwe sportieve baas.

Wij van onze kant hopen alvast enkele pionnen te recupereren. Over Bautmans (5 hechtingen), Mertens (ziekte), Van Lautem (hersenschudding) en Roisin (spierletsel) kan pas last minute beslist worden of ze inzetbaar zullen zijn. Nieuwe aanwinst Kerian Atheba zit voor het eerst in de selectie.

Aftrap morgen om 20u00 in het Damburgstadion.

Opgelet: omwille van een plaatselijk event zijn de gebruikelijke parkings niet toegankelijk. Parkeren kan enkel voor de sporthal (volg de pijlen)

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Dunken Van De VeldeBen Gonnissen
Wout Bonhomme

Stadion

AXOR Arena
Eikenlaan 1, 3950 Bocholt, België

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.