Sprankelende afsluiting van het seizoen op de KDS Jeugddagen.

Dit weekend nam de jeugdafdeling van K. Diegem Sport afscheid van een bewogen seizoen. Een dikke streep werd getrokken over de uiterst moeilijke omstandigheden waarin spelers, trainers, begeleiders en medewerkers een jaar lang speelden en werkten tijdens de verbouwingen aan ons jeugdcomplex.

De organisatie van de jeugddagen op 7 en 8 mei werd een schot in de winkelhaak! Met allerhande activiteiten voor de jeugdspelers van klein tot groot, van het parcours van voetbalvaardigheden, over een aanbod van bredere balspelen, de penalty cup, Multimove en het springkasteel, tot het wedstrijdje tussen ouders en jeugdtrainers. Dit alles bekroond met een gezellige barbecue op zaterdagavond en zondagmiddag, waarop bijna 400 bezoekers hun voeten onder de terrastafels staken.

Petje af voor de geoliede organisatie door een team van jeugdtrainers, nieuwe medewerkers en oude getrouwen. De toekomst daar omtrent oogt mooi in het nieuwe jeugdcomplex van KDS.

Maar nog het meest van alles bekoorde de warme (letterlijk en figuurlijk) sfeer en betrokkenheid tussen alle bezoekers, jeugdspelers en A-teamspelers, en medewerkers. Alsof er met trom moest afgerekend worden met corona en andere perikelen.

Bedankt iedereen met een hart voor onze club, KDS leeft!

WDB.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.