Seizoen 2023 – 2024 start vandaag!

Vandaag, maandag 17 juli, staat de eerste training van het seizoen 2023-2024 op het programma. De spelers kregen zoals gebruikelijk een individueel programma mee dat nauwkeurig werd gevolgd. Iedereen is dus fit om er straks aan te beginnen.

Verder delen we graag het voorbereidingsprogramma met jullie.

Door de onderhoudswerken aan het Gemeentelijk Sportstadion zijn we genoodzaakt om de meeste voorbereidingswedstrijden op verplaatsing af te werken. Ondanks dit euvel ziet het voorbereidingsprogramma er veel belovend uit, zowel sportief als extra sportief.

De eerste wedstrijd staat gepland op woensdag 26 juli, in en tegen SK Nossegem. Met meer dan 10 oud-spelers van KDS in en rond de spelerskern wordt dit ongetwijfeld een leuk weerzien. Drie dagen later, op zaterdag 29 juli, ontvangt KDS Crossing Schaarbeek (op het jeugdcomplex). Ook bij Crossing lopen er heel wat bekende gezichten tussen de lijnen, denk maar aan Absisan, Casagolda, Roisin, De Marrée etc.

Met nog wedstrijden tegen Tienen, Eppegem, Wambeek-Ternat en Perwez staan er sportief uitdagende wedstrijden op de planning.

Uiteraard is er deze zomer ook een Beker programma. Indien we de eerste horde overleven wacht ons wellicht een treffen met Eendracht Aalst, zoals eerder werd meegegeven. De eerste competitiewedstrijd staat gepland op woensdag 30 augustus, uit bij Jong KV Mechelen.

Kortom: een pak interessante wedstrijden dus. Het volledige programma kan je hieronder vinden of via deze link

Alle supporters op post!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.