KDS organiseert nieuwe Kaas & Wijn Take Away

Nog net voor we dit aparte seizoen afsluiten, organiseren we ons laatste eetfestijn. Ons mosselfestijn is traditiegetrouw een topper. Met een take away van mosselen zouden we dit gezellige weekend nooit kunnen evenaren. Een take away vinden wij bovendien pas echt geslaagd als jullie gewoon de voetjes onder de tafel moeten schuiven. In de plaats van ons mosselfestijn verwennen we jullie graag met een nieuwe Kaas en Wijn Take Away.

Wanneer?

Vrijdag 7 en zaterdag 8 mei

Op het menu?

Kaasschotel, vleesschotel, kinderbox, rijstpap, chocomousse, tiramisu, cava, witte wijn en rode wijn.

Alles geserveerd met noten, druiven, brood en boter.

Bestellen?

Niet moeilijk. Net zoals vorige keer via onze webshop. Bestellen kan via deze link of in het menu bovenaan.

Hoe? Wat?

De boxen worden met veel zorg, handschoenen en mondmaskers voor jullie voorbereid.

Levering kan in Diegem en Machelen. Afhalen kan vanuit de auto: er wordt een drive-in georganiseerd op de parking van het gemeentelijk stadion, ingang Woluwelaan. Niet aan de jeugdcomplex zoals bij de vorige Take Away, omdat daar door de werkzaamheden aan de kantine niet voldoende ruimte is.

Eetkaarten? Coronakaarten?

Je zal het volledige bedrag bij bestelling moeten overmaken. Bij levering/ophaling zullen we de waarde van de eetkaarten terug betalen. Je dient ze wel klaar te leggen of mee te brengen. De eetkaarten van het mosselfestijn gelden voor de Kaas en Wijn Take Away.

Wij kijken er naar uit om jullie bestelling te zien binnen komen. Kleine tip: we mogen terug met 10 buiten afspreken. Het is het moment om de oma, opa, tante, nonkel, buren uit te nodigen om mee de club te steunen en er een gezellige avond van te maken!

 

Tot op de parking? 😉

(niet vergeten die van gemeentelijk stadion, ingang Woluwelaan)

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.