Informatie over onze volgende competitiewedstrijd.

Beste supporters

De Kerstdagen liggen alweer achter ons en 2022 is begonnen. Alle welgemeende wensen zijn uitgesproken en als vanouds afgesloten met: “… en een goeie gezondheid!”

Zelden waren zo’n wensen meer op hun plaats, want inderdaad, we zijn er nog niet vanaf. Omikron is de nieuwe tegenstander en u wilt op uw vertrouwde KDS-site niet nogmaals om de oren geslagen worden met discussies en meningen over maatregelen. Laat dit maar over aan experten en politiek, wij willen opnieuw genieten van het voetballen en houden u op de hoogte hoe en wanneer we dit gaan doen.

De volgende competitiewedstrijd wordt gespeeld in het gemeentepark van Diegem op zaterdag 29 januari 2022 tegen City Pirats en start om 15 uur!

Het ongewone uur werd vastgelegd in functie van de organisatie van ons Mosselfeest, dat jammer genoeg niet kan doorgaan wegens… voila. Ons ‘team evenementen’ is een alternatief aan het voorbereiden en u krijgt hierover weldra meer informatie.

We behouden datum en uur van de wedstrijd om nog meer verwarring te voorkomen en hopen vooral dat we u in grote getale op de wedstrijd mogen en kunnen begroeten. Het is voorlopig radiostilte bij Voetbal Vlaanderen, onze afspraak geldt onder voorbehoud van nieuwe informatie.

Tot binnenkort, beste supporters, de staf en de spelers zijn zich volop aan het voorbereiden en staan te popelen…

WDB

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.