De Paasstage zit erop, terugblik op een geweldige week!

Moe maar erg voldaan kijkt Diegem Sport terug op een fantastische uitgave van de Diegemse Multi move, omnisport en voetbalstage. Voor het eerst op de vernieuwde site Calenberg konden meer dan 120 jonge sportievelingen vier dagen lang genieten van het uitgebreide sportieve en recreatieve programma. Drie dagen lang scheen de zon en moesten we op de laatste dag afrekenen met de regen, het kon de pret niet drukken.

Wat viel er op?

Een geweldige groep deelnemers die met veel enthousiasme én discipline hun trainingen en sessies afwerkten. Eén voorbeeld: de bus voor het zwemmen had zoveel vertraging dat we dan maar te voet naar het zwembad in Zaventem trokken, chapeau!

Een grote pluim voor de 50 Multi move-kleuters! De eerste uurtjes nog schoorvoetend maar eens losgekomen hebben ze al onze harten veroverd. Met overgave, plezier en sociale interactie als trefwoorden! Dat diploma is dik verdiend.

Niets is mogelijk zonder vele medewerkers. Bedankt aan alle helpende handen voor het beleggen en bedienen van de broodjes, de dranken en de breaks tussendoor, voor de schoonmaak en het onderhoud, voor de administratie, voor de verzorging van de pijntjes, en voor de logistieke ondersteuning  voor- en achteraf.

En natuurlijk ‘petje af’ voor het kernteam van de onberispelijke organisatie, met het trainers- en begeleidingsteam die een geweldige week afwerkten. Diegem Sport vergeet haar opleidingsmodel niet: de jonge begeleiders, gerekruteerd uit spelers van de jeugdafdeling, liepen mee onder leiding van de ervaren trainers en toonden dat ze uit het goede hout gesneden zijn.

Bedankt tenslotte beste ouders voor het vertrouwen! Tot ziens in de zomer?

WDB.

Meer foto’s op onze Facebookpagina.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.