Voorbeschouwing Wijgmaal – KDS

Zondag trekt KDS naar Wijgmaal. De heenwedstrijd werd een nachtmerrie voor iedereen met een groen-wit hart. We slikten te makkelijk doelpunten en Mathei kreeg als het ware een hattrick in de schoot geworpen.

Na de wedstrijden hadden we het over een wens. Een wens om punten, hoe dan ook. Die zijn ondertussen voldoende aanwezig waardoor we een kloofje konden slaan met de onderste regionen van het klassement. Maar die kloof is absoluut nog niet groot genoeg om op onze lauweren te rusten.

KDS krijgt de volgende 4 wedstrijden de kans om die kloof wel op een geruststellend niveau te brengen, maar u weet hoe dat gaat in zulke wedstrijden. Wijgmaal bezit momenteel dan wel de rode lantaarn, een ploegje met Stockx, Dehond, Mathei, Delorge, stuk voor stuk heerlijke voetballers, dat zijn geen mannen die gaan zakken. Opmerkelijk tafereel overigens in onze competitie momenteel. Kijken we even naar de ranking, dan zie je dat bijzonder veel draws te noteren vielen de afgelopen weken. Het bevestigt alleen maar dat iedereen aan iedereen gewaagd is. En dus zijn we maar best op onze hoede.

Coach Van Nerom recupereert een aantal spelers die vorige week niet selecteerbaar waren om verschillende redenen. Het wordt afwachten wie de selectie van 15 haalt, aangezien er morgen nog enkele spelers testen op de zaterdagochtend training.

Aftrap zondag om 14u30 voor een zeer belangrijke wedstrijd als je ’t ons vraagt!

Scheidsrechters

ScheidsrechterLijnrechters
Arno CornelisNiels Belmans
Robby Celis

Stadion

Ymeria
Pastoor Bellonstraat 23, 3018 Leuven, België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *