Voorbeschouwing Olympia Wijgmaal – KDS

Het is eens wat anders. Eind september en een voorbeschouwing die niet moet opgebouwd worden vanuit de underdog-positie. Over dat we wel goed spelen en de bal binnenkort ook wel eens voor ons goed zal vallen. Met dank aan een mooie 4 op 6.

Het grote gevaar in zulke situaties is natuurlijk dat we achterover gaan leunen en de teugels wat laten vieren. Een gegeven dat we absoluut moeten vermijden. Als we kritisch terugblikken op afgelopen zondag, moeten we durven stellen dat we het afscheid van Pieter nog mooier hadden kunnen maken met een overwinning en dus 6 op 6.

Gaan we dan alle wedstrijden winnen? Neen! Natuurlijk niet. Maar het is wel het uitgangspunt in iedere wedstrijd. Zo ook zondag in Wijgmaal. En… guess what… ditmaal zitten zij in de hoek waar de klappen vallen. Die hoek waar wij de laatste jaren ervaring mee hadden. Je kan er dus vanop aan dat we zondag worden ontvangen door 11 spelers met het mes tussen de tanden, gretig op zoek naar die eerste punten. Een gezondheidswandeling wordt het dus zeker en vast niet.

Om een antwoord te kunnen bieden aan de Wijgmaalse gretigheid kan de staf opnieuw beroep doen op enkele spelers die terugkeren. Naast Benlouafi (schorsing), hebben deze week ook Frix, Egerickx en Van Lautem weer met de groep getraind. Enkel Dondo blijft nog out. Vanavond hernemen zij bij de beloften, afwachten wie zondag uiteindelijk de selectie haalt.

Aftrap om 15u00. Alle supporters op post!

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Tim De KeyzerBen Torbeyns
Christophe Snoeck

Stadion

Ymeria
Pastoor Bellonstraat 23, 3018 Leuven, België

 

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.