Voorbeschouwing KDS – Ol. Wijgmaal

We hebben drie wedstrijden achter de rug, drie keer 2-0 in het verlies en dus 0 op 9. We gaan niet flauw doen, dat is minder dan verwacht. Al moet dit toch wat genuanceerd worden. Het is namelijk minder dan we effectief verdienen na drie behoorlijke wedstrijden.

Maar… met “als” en “bijna” koop je geen punten, en dus is de realiteit dat we moeten blijven knokken en liever vroeg dan laat die bal in het mandje krijgen. Het spel wordt met de week beter, en dus is het hopen op die eerste punten op korte termijn ook gerechtvaardigd.

Doet ons meteen ook terugdenken aan vorig seizoen. Toen was de thuiswedstrijd tegen Wijgmaal het kantelmoment van het seizoen. Het zat er toen ook al even aan te komen en “plots” haalde KDS een verdiend punt over de schreef tegen topploeg Wijgmaal. Het gevolg is ondertussen genoeg beschreven en gekend.

Uiteraard tekenen wij opnieuw voor het zelfde scenario, al moet coach Van Nerom extra puzzelen dit weekend en is dat dus allerminst vanzelfsprekend. Aan de gekende lijst geblesseerden moeten we ook Labiad en Denayer toevoegen. Labiad moest in Bocholt naar de kant met een verrekking en is twijfelachtig. Denayer liep een neusbreuk op in Bocholt en kreeg het advies om een maand te rusten.

Aftrap om 15u00 in ons Gemeentelijk Sportstadion. Alle supporters op post!

Mis geen enkele nieuwsupdate van KDS!

Je kan je aanmelden voor onze wekelijkse update. Zo krijg je iedere dinsdag het nieuws van de voorbije week in je persoonlijke mailbox. Handig toch?
Stadion

Gemeentelijk Sportstadion
A de Cockplein 10, 1831 Machelen, België

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *