Voorbeschouwing Geel – KDS

Allez, vooruit, we stappen morgen dan toch de bus op richting Geel. Tijdens de winterstop viel naast Duffel en Vosselaar ook regelmatig de naam van Geel. Dat ze het moeilijk hebben etc… je kent het verhaal ondertussen al wel. Deze week verscheen nog in de pers dat de spelers weigerden te trainen, omdat ze hun loon van december en januari nog niet hebben ontvangen. De sfeer klimt er ongetwijfeld naar ongekende hoogtepunten (sic).

Recent werd er nochtans een ambitieuze prospectus rondgestuurd om kandidaat sponsors aan te trekken in ruil voor aandelen. Een mens vraagt zich soms toch af hoe lang het allemaal nog kan en moet blijven duren. Kan het niet terug gewoon draaien om het spelleke an sich? Een leuke pot voetbal, met jongens van rond de kerktoren of de straat verder. De nieuwe licentievoorwaarden die clubs in 2e amateur worden opgelegd zijn een stap in de goede richting. Al staan er op z’n zachts gezegd weer enkele merkwaardige kronkels in, we zijn met z’n allen benieuwd wat dat in de toekomst zal brengen.

Feit is: we moeten morgen vol aan de bak in Geel. In het prachtige stadion De Leunen. Waar in het verleden menig wedstrijden werden afgewerkt voor veel enthousiaste toeschouwers. Benieuwd of die aanhang ook zaterdag aanwezig zal zijn.

Coach Van Nerom moet door omstandigheden alweer sleutelen aan het elftal. Ondanks het feit dat we al twee weken niet hebben kunnen ballen (Cappellen werd afgelast omwille van de storm en Duffel gaf forfait), hebben enkele spelers blessures opgelopen. Het is nog even afwachten wie er de aftrap haalt.

Niet het ideale moment om te moeten sleutel aan je elftal, want alle gekheid op een stokje: die is een belangrijke wedstrijd. Al blijft het natuurlijk nog koffiedik kijken of het resultaat binnen 3 maanden nog steeds in de boeken zal staan. We volgen het voor u op de voet.

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Thomas LucasPatrick Vandenberghe
Robby Celis

Stadion

Stadion De Leunen
Rauwelkoven 43, 2440 Geel, België

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.