Voorbeschouwing Duffel – KDS

We hadden het er vorige week al over, dat het na 0 op 15 niet evident is om een inspirerende voorbeschouwing te schrijven. De situatie is na 0 op 18 niet echt gunstig geëvolueerd. KDS was vorige week opnieuw de dominante, betere ploeg op het veld. Opnieuw feliciteerde de coach van de tegenstander ons met de geleverde prestatie en erkende hij ons overwicht. Zelfs de bezoekende journalisten hadden het in de pers over “zwaar overdreven cijfers”.

Maar dachten we voor de wedstrijd nog dat we dit seizoen alles al hadden meegemaakt wat je als ploeg in de negatieve zin kan overkomen, kwamen we opnieuw bedrogen uit. Een onterechte penalty tegen en een domme rode kaart stonden nog niet op het lijstje van tegenslagen. Nu die ook kunnen afgevinkt worden, rest er ons niets anders dan naar ons zelf te kijken.

Dus, geen excuses meer, vol geloof in eigen kunnen moeten we dat overwicht nu eindelijk eens gaan omvormen in resultaten. Dat mag met een onverdiende 0-1 in de blessuretijd, het maakt ons eigenlijk allemaal niet zoveel uit. Maar die bal moet er gewoon in! En dat… dat geluk moet je in zulke situaties gewoon zelf afdwingen en het heft in eigen handen nemen. Benieuwd of onze kwaliteitsvolle groep daar toe in staat is zondag tegen Duffel.

Apindia, De Koker en Egerickx zijn out. Blanckaert en Dondo werken verder aan de revalidatie. Voor de rest is iedereen inzetbaar. Coach ad-interim Carleer (T1 Van Nerom is nog steeds niet hersteld) heeft dus keuze genoeg om opnieuw een strijdbaar elftal tussen de lijnen te brengen. Wij zijn met z’n allen benieuwd!

Aftrap zondag om 15u, in het Gemeentelijke Sportcentrum Duffel.

Stadion

Gemeentelijk Sportcentrum Duffel
Rooienberg 56, 2570 Duffel, België
  • Freddy 11/10/2019 at 09:40

    Komaan mannen ,zondag moet en zal het gebeuren …….de eerste drie punten mee naar huis brengen !

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.