Voorbeschouwing City Pirates – KDS

Daar is ie dan, met enige vertraging: de opener van het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021!

We hebben er met z’n allen lang naar uitgekeken, een periode van voorbereiding en trainingen kan worden afgesloten. KDS opent het seizoen morgenavond op het veld van promovendus City Pirates. Toen de competitie werd stilgelegd stond de club uit Merksem op de 2e plaats, 1 puntje na Lyra-Lierse dat uiteindelijk de titel opstreek. En wees er maar zeker van, er wacht onze gasten morgen meteen een taaie tegenstander in het Jef Mermansstadion.

De Pirates kenden een goede voorbereiding met als orgelpunt een mooie Bekercampagne. Afgelopen zaterdag gingen ze met 1-3 winnen in Zwevezele, een resultaat dat absoluut mag gezien worden. Hierdoor mogen zij op 11 oktober bekeren tegen Rupel Boom, van een mooie derby gesproken!

Onder de Diegemse kerktoren is er iets minder reden tot euforie. De gekwetstenboeg liep de laatste dagen overvol. Van Lautem, Dondo en Frix waren al voor lange tijd onbeschikbaar. Zij kregen het gezelschap van Egerickx en De Koker, die beide ook out zijn voor de volgende wedstrijden. Labiad (die tegen Olsa Brakel van het veld werd gedragen na een zware botsing) blijft twijfelachtig, waardoor het meer dan eens puzzelen wordt voor de technische staf.

Vanavond wordt er nog een laatste keer getraind, daarna wordt de definitieve selectie bepaald.

Aftrap morgenavond om 20u30. Alle supporters op post!

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Arno CornelisJoachim Huyghebaert
Timmy Vande Velde

Stadion

Jef Mermansstadion
211, Terlindenhofstraat, Merksem, Antwerpen, Vlaanderen, 2170, België

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.