Voorbeschouwing Cappellen – KDS

Storm Ciara zorgde voor een algemene afgelasting van alle voetbalwedstrijden op zondag 9 februari. Voor Diegem stond er toen een trip naar Cappellen op het programma. Die wedstrijden halen we morgen dus in. Op het moment van de afgelasting hoorde je in het Diegemse kamp links en rechts een zucht. Oef! Er waren immers hier en daar wat kleine blessures. Door het uitstellen van de wedstrijd konden die kleine kwaaltjes rustig herstellen.

Maar kijk, we zijn vandaag iets meer dan 2 weken ver, en de kine’s hebben meer dan ooit hun werk! Nog meer blessures, Barkellil geschorst, dat wordt alvast een uitdaging morgen daar in het Jos van Wellenstadion.

Met Cappellen treffen we in ieder geval DE ploeg in vorm! Voor het laatst verloren midden november, in Bocholt. Een reeksje waar je al eens mee kan uitpakken. Het zorgt er voor dat de ploeg van Coach Bart De Roover na een iet wat aarzelende start is opgeklommen naar de 4e plaats in het klassement. Klimmen in het klassement, dat is in ieder geval ook de ambitie van coach Van Nerom en zijn troepen. Een veilige afstand bewaren met de ploegen achter ons is de uitdaging.

Dat was afgelopen zaterdag in Geel eveneens het doel. En dat lukte ei zo na, een prachtig afstandsschot in de slotminuten niet nagesproken. KDS kreeg voldoende kansen om de partij eerder in een beslissende plooi te leggen maar verzuimde dit te doen in de zone van de waarheid. Daar ligt de sleutel tot succes morgen. De dodelijke efficiëntie, die op training telkens weer de monden doet openvallen, nu ook toepassen in de wedstrijden, als het echt om de knikkers gaat.

We zijn benieuwd, maar hebben er alvast veel vertrouwen in! Aftrap morgen, om 20u30!

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Jonas TimmermansKevin Bols
Michele Seeldraeyers

Stadion

Jos Van Wellenstadion
Rene de Pauwstraat 92, 2950 Kapellen, België

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *