Op bezoek bij de leider kan het alle kanten uit.

Geen uitgebreide voorbeschouwing deze keer, want eigenlijk is het ook heel eenvoudig. KDS trekt vanavond naar de leider. Niet zomaar de leider, zeg maar de autoritaire leider. 20 op 24, nog niet verloren en slechts 5 tegendoelpunten op 8 wedstrijden. De cijfers van Hoogstraten ogen misschien wel iets indrukwekkender, maar Lyra-Lierse verloor dit seizoen nog niet, terwijl Hoogstraten zich thuis verslikte in SK Londerzeel en daarom staan ze terecht op nummer 1.

Als je op bezoek gaat bij de leider, dan hoeft er eigenlijk niets. En zeker niet in de positie waarin KDS zich momenteel bevindt. Rustig in de middenmoot na een zeer sterke start, maar blessures, kwaaltjes links en rechts, hier en daar een vormdipje en nu ook voor het eerst geschorsten zorgen voor wel een erg dunne spoeling in onze kern.

Barkellil, Michiels, De Koker, Honshoven, Roisin, Sidya, … allen blijven ze onbeschikbaar. De Bouw is geschorst. En dus is het meer dan eens puzzelen voor selectieheren en trekt KDS zonder specifiek doel naar Lyra-Lierse. Al zou het ons niet verbazen als Yves en Nico opnieuw een listig plannetje hebben bedacht.

Aftrap vanavond om 20u00.

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Ermaild MatajKenneth Lenaerts
Tim Rasschaert

Stadion

Luc De Rijck Stadion
101, Welvaartstraat, Berlaar- Heikant, Berlaar, Antwerpen, Vlaanderen, 2590, België

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.