Laatste thuiswedstrijd van 2021

Afgelopen zondag, zo rond de klok van 17u. Iedereen met een groen-wit hart schreeuwde het uit! En of er redenen waren om nog eens een welgemeende “YES!” uit te schreeuwen.

Allereerst: eindelijk nog eens de drie punten! Voor het eerst sinds 2 oktober! Dat het in een derby tegen Londerzeel gebeurde was bovendien leuk meegenomen. Dat het al een tijdje geleden was dat we nog eens punten sprokkelden tegen SK deed er nog een schepje bovenop. Bovendien was het (vooral in de 2e helft dan toch) een leuke pot voetbal, met knap voetbal en dito kansen aan beide kanten waarvan de neutrale supporter alleen maar kon van genieten. En last but not least, KDS behaalde de overwinning met een piepjonge selectie van slechts 22,5 jaar gemiddeld, op deze manier werd onze visie voor de zoveelste keer extra bekrachtigd.

Dinsdag op training werd alle euforie echter aan de kant geschoven en ging de blik weer op de volgende wedstrijd. Zondag zakt Cappellen immers af naar het Gemeentelijk Sportstadion. Cappellen telt evenveel punten in het klassement, scoorde evenveel doelpunten, slikte er 2 meer dan wij … kortom: twee ploegen die met het einde van de heenronde in zicht aan elkaar gewaagd lijken te zijn. Wil KDS met een gerust gemoed de winterstop in, dan kunnen we best de laatste thuiswedstrijd van 2021 afsluiten met puntengewin.

Om deze klus te klaren, kunnen de trainers opnieuw rekenen op Frix en Verbesselt (terug uit schorsing) Cojocaru en Van Lautem. Zo wordt het stilaan weer drummen voor de plaatsjes in de selectie, dat kunnen we alleen maar toejuichen.

De wedstrijdbal wordt geschonken door de supportersclub uit Zaventem, waarvoor onze oprechte dank!

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Michael LonnoySam Decroo
Sam Lodewijckx

Stadion

Gemeentelijk Sportstadion
A de Cockplein 10, 1831 Machelen, Belgiรซ
  • Freddy 03/12/2021 at 14:52

    Succes mannen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.