Drukke dagen voor de boeg

Morgen start er voor KDS een drukke week. Voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen gaat KDS op bezoek bij Houtvenne. Op woensdag ontvangen we Lommel SK voor de Beker van België en het weekend nadien komt Eendracht Aalst op bezoek.

Drie wedstrijden in negen dagen, dat hadden ze op de kalendercommissie beter kunnen, neen MOETEN regelen. Het blijft amateurvoetbal, verschillende oplossingen waren nochtans voor handen, maar bon, gedane zaken nemen geen keer. Gelukkig werkt KDS binnen de muren van het amateurvoetbal op een quasi professionele manier en zullen onze gasten er staan, drie wedstrijden op rij. Alle kudos hiervoor aan Dirk en de rest van de staf!

Te beginnen morgen in Houtvenne, of moeten we zeggen Westerlo? Want Houtvenne werkt dit seizoen de thuiswedstrijden af in en rond Het Westelse Kuipje. Na de 2-0 nederlaag op het veld van Belisia (Spouwen-Mopteringen) vorige week zal de ploeg van coach Geert Van Dessel ongetwijfeld willen aanknopen met puntengewin. Ga er maar van op aan dat ze daar ook volop in geloven. Met reden ook, want Houtvenne liet een sterke voorbereidingscampagne optekenen met enkele knappe resultaten.

Bij KDS wordt het dan weer wat tasten en zoeken. Na het uitvallen van Ali Barkellil voor langere periode moet de technische staf een nieuw tactisch strijdplan bedenken. Bovendien zijn enkele spelers twijfelachtig. Sander Denayer viel vorige week uit op de zaterdagtraining en trainde nog niet deze week. Ook Axel Frix is twijfelachtig nadat hij zondag vroegtijdig het veld verliet. Desalniettemin gaan ook wij volop voor de drie punten zaterdag. Dat zou er voor kunnen zorgen dat we met een fris hoofd de rest van de drukke week aanvatten.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een leuke pot voetbal daar in Westerlo! Alle supporters op post! Aftrap om 20u.

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Jan KriekenGuido Verheyen
Thibo Le Pera

Stadion

't Kuipje
\'t Kuipje, 189, de Merodedreef, Westerlo, Turnhout, Antwerpen, Vlaanderen, 2260, België

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.