Derbytime

Vorige week bevestigde KDS wat we met z’n allen voelden aankomen. De negatieve spiraal waarin we al een tijdje verkeerden werd omgebogen tot een positieve met een overtuigende prestatie tegen leider Hoogstraten.

Ook al volgde er nog een fameuze domper op de feestvreugde in het absolute slot, de prestatie op zich haalde het deze week in de hoofden van spelers en staf bovenop de ontgoocheling dat we slechts één punt pakte in plaats van drie.

Volgende halte op de kalender: SK Londerzeel. Opnieuw een ploeg uit de top drie dus. Op een dipje in oktober na (0 op 6 tegen Hasselt en Wijgmaal) speelt SK een zeer stabiele heenronde. Weinig op aan te merken en daarom ook meer dan verdiend op die derde plaats. Wil KDS opnieuw voeling krijgen met de top 5, dan sprokkelen we voor de winterstop best nog wat punten. Te beginnen op bezoek bij de “buren”.

Een eenvoudige klus is dat uiteraard niet. Net nu iedereen weer stilaan leek terug te keren (met uitzondering van de langdurig geblesseerden Barkellil, Honshoven en Egerickx) pakte Frix vorige week tweemaal geel en is niet inzetbaar morgen. Cojocaru is nog niet fit en Van Lautem liep een verrekking op afgelopen zondag en is wellicht niet speelklaar.

Supporters, trotseer de kou morgen en kom onze ploeg aanmoedigen in groen en wit! Aftrap om 15u00!

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Ermaild MatajMaxime Borremans
Wout Bonhomme

Stadion

Eeckelaers Stadion
Brusselsestraat 149, 1840 Londerzeel, Vlaams-Brabant, België

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.