De eerste periode positief afsluiten

Zondag sluit KDS de eerste periode af met een thuiswedstrijd tegen Pepingen-Halle. Een periode die voor KDS gerust kan bestempeld worden als een periode met twee gezichten.

Na de prachtige voorbereidingscampagne schoten we als een komeet uit de startblokken. 11 op 15 en tussendoor en morele boost door ons te meten met de profs uit Lommel. Nadien volgende een mindere periode van 2 op 12.
Enfin, een mindere periode… dat is toch wat de cijfers zeggen. Want naar ons gevoel was KDS ook tegen Belisia en Bocholt op niveau en ook in de wedstrijden tegen Hades en Lyra-Lierse lieten onze gasten bij momenten zeer knappe dingen zien.

Ondertussen verloren we wel een beetje de voeling met de top en staan we nog maar net in de linkerkolom. Willen we daar blijven, dan is het voor het eerst dit seizoen dat KDS moet winnen zondag. Een overwinning houdt ons niet alleen in de linkerkolom, het zorgt bovendien voor een veilige marge van 10 punten met de degradatiezone.

Om die drie punten thuis te houden kunnen de coaches opnieuw rekenen op De Bouw dit terugkeert na een gele schorsing. Ook anderen sluiten stilaan weer aan bij de groep waardoor de concurrentie alleen maar groter wordt.

De aftrap van de wedstrijd is uitzonderlijk om 14u30 omdat alle wedstrijden op de laatste speeldag van een periode op hetzelfde momenten moeten afgewerkt worden.

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Cis BellonJonas Van Dyck
Wesley Willem

Stadion

Gemeentelijk Sportstadion
A de Cockplein 10, 1831 Machelen, België

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.