3, 2, 1… START!

Eindelijk! Zondag rolt de bal weer in competitieverband. Na een lange, verplichte pauze hervatte ons gasten deze zomer de trainingen. De honger was groot. Zeer groot zelfs. De technische staf kreeg dan ook een bende hongerige wolven voor zich die netjes het individuele voorbereidingsprogramma hadden gevolgd. Dat merk je trouwens aan de progressie die velen onder hen hebben doorgemaakt. Reden genoeg dus om de toekomst rooskleurig te zien, al zorgden de eerste wedstrijden voor wat twijfel hier en daar.  Tweemaal in eigen huis met de billen bloot op één week tijd. Een doelpuntensaldo van 1-5 tegen ploegen uit lagere reeksen… SLIK! Menig supporters wreven zich in de haren!

Uiteindelijk bleek die ongerustheid nergens voor nodig. Tegen alle tradities en verwachtingen in presteerde KDS zeer sterk in de bekercompetitie, met een mooie beloning tegen Lommel als resultaat. Tussendoor werd er ook nog gewonnen van Ganshoren en de beloften van Tienen. Belangrijker nog dan de uitslagen in die wedstrijden, groeiden onze gasten stap voor stap naar een meer dan aanvaardbaar niveau. Met de nodige maturiteit werden de schaapjes op het droge gebracht in de verschillende uithoeken van ons land.

En dus kijken we met een gezonde dosis vertrouwen uit naar die eerste competitiewedstrijd in 328 dagen! Vertrouwen hebben in eigen kunnen, daar is natuurlijk niets mis mee. Is dat een garantie op een gezondheidswandeling in het mooie – ongetwijfeld zonovergoten – Diegemse park op zondag? Natuurlijk niet! Wijgmaal is altijd een stevige, taaie tegenstander met veel kwaliteit tussen de lijnen. Het wordt ongetwijfeld een heerlijke pot voetbal aan de Woluwelaan, waarin KDS zal aangemoedigd worden door de voltallige jeugdafdeling!

Op Honshoven na is iedereen fit, keuze genoeg dus om 16 spelers te selecteren die zondag tot het uiterste zullen gaan op zoek naar de eerste punten van het seizoen. Aftrap om 15u! Alle supporters op post!

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Arno SchepersBen Gonnissen
Kenneth Lenaerts

Stadion

Gemeentelijk Sportstadion
A de Cockplein 10, 1831 Machelen, België

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *