Zaterdag weer voetbal in Diegem (met publiek)!

Eindelijk! Na twee oefenwedstrijden kunnen we weer voetballen met inzet. Zaterdagmiddag (en dus niet zondag) komt City Pirates op bezoek voor de officiële start van het voetbaljaar 2022. Omwille van de twee uitgestelde speeldagen starten we dus meteen met speeldag 19. Speeldag 17 (thuis tegen Houtvenne) en speeldag 18 (uit bij Eendracht Aalst) worden ingehaald op respectievelijk zondag 27 februari en (Paas)zondag 17 april.

Na een voorbereidingscampagne in de zomermaanden is het altijd weer bang afwachten hoe we het er zullen vanaf brengen die eerste zondag in september. Oefenmatchen geven uiteraard wel een indicatie, maar als het echt om de knikkers gaat gelden er vaak nog andere voetbalwetten. Door de verlengde winterstop hebben nu we precies datzelfde gevoel.

OK, de twee oefenwedstrijden werden winnend afgesloten. Maar echt overtuigend was dat niet tegen twee ploegen uit 3e amateur. En net zoals in een voorbereidingscampagne was het nu ook wat puzzelen om “nieuwe” elementen in te passen. De technische staf recupereerde enkele langdurig gekwetste spelers maar ook nu werden weer nieuwe elementen uit de jeugdopleiding ingepast. Of we net als in september weer een vliegende start nemen kunnen we je niet beloven. Maar dat onze gasten er zich 200% voor zullen smijten, dat beloven we wel.

Naar de opstelling is het nog wat gissen. Veel hangt af hoe de terugkerende pionnen de voorbereidingsperiode zullen verteren en of iedereen virusvrij blijft.

Aftrap zaterdag om 15u00. De wedstrijdbal wordt geschonken door Schepen Magda Geeroms (N-VA), waarvoor onze oprechte dank!

Spelleiding

ScheidsrechterLijnrechters
Thomas LucasJens Keppens
Stef Stas

Stadion

Gemeentelijk Sportstadion
A de Cockplein 10, 1831 Machelen, België

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.