Vijfde ronde!

Diep in de Westhoek slaagde Diegem erin een derde overwinning op rij in de bekercompetitie binnen te halen. In de aanloop naar het post-corona-seizoen een mooie opsteker!

Geen loopgravenstrijd in de schaduw van de Menenpoort maar een open en aangenaam om volgen partij, waarin KVK Westhoek eerst nog op voorsprong klom maar Diegem al snel het tij kon keren. Onze jongens pakten de partij stevig in handen en konden ook concretiseren met een fraaie 1-4 einduitslag op het bord.

Het oogt allemaal heel degelijk wat Diegem vandaag al op de mat legt. Niet te veel kansen weggeven, vlot recupereren van de bal en de wil om vooruit te voetballen brengen resultaat. Want kijk, onze spitsen geraken op elkaar ingespeeld en lijken zich vooral ook te amuseren. Het helpt als je vlotjes scoort natuurlijk: Egerickx, Deflem (2x) en Barkellil werken af in de vuurlijn van een stevige ploeg waarin iedereen bereid is voor elkaar te werken en het truitje nat te maken. Straks is SK Lommel aan de beurt, van een heel ander kaliber natuurlijk. Maar hé, plezierig toch?

Details over die wedstrijd volgen later.

WDB

Uitslag

PloegGoals
Westhoek1
Diegem4

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.