Ook Sander Denayer doet er nog een jaartje bij

Met 4 waren ze nog, de overblijvers die de intrede van trainer Nico Van Nerom 5 seizoenen geleden van dichtbij meemaakten. Dean Michiels, Jan De Bouw en Lander Van Lautem hadden hun overeenkomst reeds verlengd en nu kunnen we met trots aankondigen dat ook Sander Denayer zijn kribbel heeft gezet onder een nieuwe verbintenis voor volgend seizoen.

Ook in 2021-2022 zullen deze ‘anciens’ de steunpilaren zijn van het sterke geheel dat onze coach elk seizoen in mekaar gekneed krijgt. Aan zijn 6de seizoen zal Sander Denayer straks beginnen. Geen Diegems jeugdproduct, een eerder atypisch parcours als voetballer, maar een duidelijk Diegem Sport-profiel en ondertussen ook al meer dan 100 wedstrijden in de A-ploeg op zijn teller.

Reeds van bij zijn intrede wist Sander zich in de harten van de supporters te voetballen: een onverzettelijke inzet, zowel aanvallend als verdedigend zijn lijn afdweilend, doelpunten maken, met assists strooien, … het hoort allemaal tot het gamma van Sander. Dat we dit volgend seizoen opnieuw mogen meemaken, maar dan ook na de wedstrijd kunnen napraten met een schuimende pint in de handen.

Proficiat Sander met je contractverlenging en bedankt voor het vertrouwen.

Sander, blijft ge? Maar ja coach, natuurlijk!
Sander, blijft ge? Maar ja coach, natuurlijk!

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.