Merk van het huis

Trouw blijven aan je visie en missie is iets waar we bij Diegem Sport blijven voor gaan. In dat opzicht zijn we blij dat we voor volgend seizoen opnieuw een jeugdspeler vanuit Jong Diegem laten doorstromen naar het A-elftal.
Yanis Beersaerts kwam op 12-jarige leeftijd over van St. Meerbeek. Hard werken zorgde ervoor dat hij enkele jaren later kon doorstromen naar de kern van Jong Diegem, waar hij onder leiding van trainer Patrick Debeef goede dingen liet zien. Toen de A-ploeg in de loop van september in het defensieve compartiment, door blessures van meerdere spelers in de problemen kwam, kreeg Yanis zijn kans om mee te trainen en zich te bewijzen. Tijdens enkele invalbeurten en basisplaatsen liet Yanis een goede indruk na, hetgeen nu beloond wordt met een plaats in de A-kern voor volgend seizoen.
Vorig seizoen maakte een andere jeugdspeler net hetzelfde mee. Aron Sulejmani kwam vorig jaar meetrainen na het uitvallen van enkele aanvallers en dwong op die manier een plaats af in de A-kern. Dit seizoen startte eerder in mineur door een blessure, maar toch zijn we snel aan tafel gaan zitten voor een nieuwe overeenkomst. Die kwam er ook snel, Aron heeft een nieuwe overeenkomst ondertekend voor de komende 2 seizoenen. Aron kwam op 13-jarige leeftijd in Diegem terecht en zal zo dus aan zijn 7de en 8ste seizoen bij Diegem Sport zitten.
Aron en Yanis, proficiat met jullie prestaties en bedankt voor het vertrouwen in onze club.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.