Sterkhouders verlengen

Naast het veld zijn reeds enkele weken gesprekken bezig met spelers voor het samenstellen van een competitieve kern voor het seizoen 2023-2024. Hieromtrent kunnen we de komende dagen heel wat heugelijk nieuws meedelen.

Eerst en vooral zijn er de contractverlengingen van 2 sterkhouders van de afgelopen maanden. Het contract van doelman Dean Michiels loopt eind dit seizoen af, maar Dean is graag in Diegem en Diegem ziet Dean graag, dus kwamen we snel tot een overeenkomst. Dean heeft een nieuwe verbintenis ondertekend voor de komende 3 seizoenen. Dean arriveerde in Diegem voor het seizoen 2016-2017 en bleek meteen een belangrijke pion te worden in de ploeg van coach Nico Van Nerom, toen ook net nieuw op de club. Dean staat ondertussen al bijna 150 wedstrijden onder de lat en heeft zijn waarde voor Diegem Sport al bewezen. Ook dit seizoen is hij weer sterk bezig met enkele knappe reddingen die punten opleverden en reeds 3 gestopte penalty’s.

Aan het andere einde van de ploeg staat Yentl Egerickx. Yentl staat momenteel met zijn 11 doelpunten mee aan het hoofd van de topschutterslijst in onze reeks, tel daar nog eens een handvol assists bij en dan weet je dat hij zich de afgelopen maanden in de kijker heeft gespeeld van menige andere club. Maar Yentl (en zijn entourage) houden maar al te goed de voetjes op de grond en beseffen dat Diegem Sport momenteel de ideale club is voor hem. Vandaar dat we blij zijn dat Yentl een nieuwe overeenkomst getekend heeft, die hem de komende 2 seizoen aan het kanon houdt bij Diegem Sport. Yentl zal zo aan zijn 6de en 7de seizoen bij Diegem Sport starten.

Iemand die doelpunten tegenhoudt en iemand die doelpunten maakt, dat is al een belangrijke basis voor de komende seizoenen.
Dean en Yentl, bedankt voor jullie vertrouwen in de club met het ondertekenen van een nieuwe overeenkomst en laten we er de komende jaren nog spetterende wedstrijden van maken.
  • Julleke 23/01/2023 at 20:27

    Ben blij om nu al 57 jaar deel te mogen uitmaken van deze fijne club, al heb ik er veel zien komen en gaan.

  • Rik Vandervelde 23/01/2023 at 19:55

    Blij dat ze bijtekenden
    Spelers weten ook wat ze aan KDS hebben
    Familiale warme club👍

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.