Voorstelling jeugdploegen – Kick-off seizoen 2019-2020

Beste spelers en ouders,

Aanstaande zondag, 8 september vindt de Kick-off van het seizoen 2019-2020 plaats. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van de eerste ploeg worden onze jeugdploegen aan het grote publiek voorgesteld.

We verwachten al onze jeugdspelers in clubuitrusting om 14u30 aan de ingang van het park (A. De Cockplein).

Praktisch

De trainer/afgevaardigde zal jullie opwachten. Om 14u45 lopen alle spelers per ploeg op het veld en maken we een grote groepsfoto. Kom allemaal in je nieuwe KDS-kledij.

  • 14u30: aankomst alle jeugdploegen
  • 14u45: jeugdvoorstelling: alle jeugdploegen lopen op + foto
  • 15u00: Start wedstrijd KDS – SK Londerzeel

Supporter voor onze 1e ploeg

Daarna hopen we dat iedereen blijft supporteren. Bij afhaling van je kledijpakket ontving je een gratis toegangskaart voor de eerste ploeg voor heel het seizoen. De tweede toegangskaart is alleen geldig voor de jeugdwedstrijden maar zal uitzonderlijk op zondag 8 september ook aanvaard worden als gratis toegang.

Zo kan je samen met je beide ouders de wedstrijd bijwonen en kennis maken met het eerste elftal waar jij misschien ooit ook deel van zal uitmaken.

Tot dan!
K. Diegem Sport

Wil je geen enkele nieuwsupdate missen? Dat kan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke dinsdag het overzicht van de laatste week. Niet meer, niet minder. Makkelijk toch?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze zorgen voor een betere browse ervaring.