Verscherpte maatregelen rond de voetbalvelden

We zijn nog steeds niet helemaal teruggekeerd naar ‘normaal’. De Corona-cijfers veranderen opnieuw wat van richting, dus werden er bijkomende maatregelen getroffen.

Ook rond onze voetbalvelden gelden er, met directe ingang, enkele nieuwe regels

JEUGDCOMPLEX

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het betreden van de kantine of overal waar de afstand van 1,5 meter niet gegarandeerd kan worden. Wie in de kantine zittend iets wil drinken, toont spontaan zijn/haar Covid Safe Ticket én identiteitskaart aan de kantinemedewerker.
  • In de kleedkamers zijn spelers en trainers vanaf 12 jaar verplicht om een mondmasker te dragen. Het is ook niet toegelaten om langer dan 15 minuten in de kleedkamer te blijven.

GEMEENTELIJK SPORTSTADION

  • Tijdens de wedstrijden van het eerste elftal wordt er gewerkt met het Covid Safe Ticket.  Alle supporters, spelers en medewerkers zullen aan de ingang spontaan hun Covid Safe Ticket en identiteitskaart moeten voorleggen. Wie geen geldig Covid Safe Ticket kan voorleggen, krijgt geen toegang tot het stadion.
  • Hou afstand in de wachtrij of draag een mondmasker.
  • Dankzij het werken met een Covid Safe Ticket moet er geen mondmasker meer gedragen te worden op de tribunes of in de kantine.

Wij rekenen op jullie!

KDS

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Tags