Woordje van de Voorzitter

Terug competitievoetbal !!!

Eindelijk zouden we zeggen, want voor zowel spelers, staff, medewerkers als supporters duurt die voorbereidingsperiode meer dan lang genoeg.  Terug bikkelen voor de punten, dat is waarvoor de mensen naar het voetbal komen.  Zij willen hun ploeg zien strijden voor de overwinning.  Niet dat die oefenwedstrijden overbodig zijn maar je kan er zelden dezelfde drive opmerken dan bij een competitiematch.

Het werd een ietwat chaotische voorbereiding voor onze jongens.  Het was, door de werken aan de nieuwe installaties boven, een heen en weer geschuif van de Woluwelaan, naar boven, naar Machelen.  Kortom niet echt ideaal om te beginnen. Voeg daar dan nog wat blessurezorgen bij en je weet dat het niet allemaal van een leien dakje liep.

Maar bon, vanaf volgende week mag dat allemaal geen excuus meer zijn.  We gaan aan de Kosterstraat terecht kunnen in een topcomplex waarvoor een groot dankwoord aan onze gemeentelijke overheid.  Met eindelijk voldoende velden om onze jeugd en 1e ploeg te kunnen laten trainen in optimale omstandigheden zijn we gewapend om de toekomst van de club te verzekeren. Er moeten nog een aantal zaken op punt gesteld worden maar we zien dat allemaal positief tegemoet.  Wij willen er ook echte thuis van maken al hebben sommigen er nog wat moeite mee.

Een club als de onze draait op de bereidwilligheid van een grote groep vrijwilligers.  Mensen die zich belangeloos inzetten om de zaken vlot te laten verlopen. Van bij de kleinsten tot bij de eerste ploeg zijn er vrijwilligers die op de planken staan.  Toch willen en moeten we hier een warme oproep lanceren naar nog meer vrijwilligers.  Kom mee een handje helpen om de zovele dingen die moeten gebeuren vlekkeloos te laten verlopen.  Je zal er terecht komen in een leuke groep die instaat voor de organisatie van duizend en één dingen.  Wij zien uw komst heel graag tegemoet.

Ik mag bij dit woordje zeker onze sponsors niet vergeten. Zij bezorgen ons door hun steun een basis om op te bouwen.  Om jullie publiciteit terug beter en mooier zichtbaar te maken zijn we gestart om de omheining te vernieuwen.  Vanaf komende week zal dat eerste resultaat al goed zichtbaar zijn.  Dankzij de steun van de mensen van Hoolants beton (dank u wel Vera en Bart) zal ons stadionnetje er, voor een deel, heel wat leuker uitzien.

Beste sponsors, klein en groot, jullie bijdrage is van enorm belang voor onze club.  Wij zullen er terug alles aan doen om jullie steun te verdienen.  Weet dat uw steun aan K.Diegem Sport een steun is aan een sociaal-sportief project dat ons aan de top van het amateurvoetbal in onze provincie brengt. Er zijn inderdaad met OHL en Tienen maar twee clubs in Vlaams-Brabant die op een hoger niveau spelen dan ons eigen K.Diegem Sport. En daar zijn wij met z’n allen heel fier op.

Tot binnenkort !!!

Guy Van Weyenberge
Voorzitter

 

 

  • Peter Denruyter 01/09/2022 at 15:51

    Veel succes voorzitter. Mooie woorden die getuigen van een goed en doordacht beleid.
    Peter Denruyter, KVK Tienen

  • Freddy 01/09/2022 at 11:16

    Wijze woorden van onze bekwame en sympathieke voorzitter ! Als spelers, staf en medewerkers,zijn enthousiasme delen ,komen er nog mooie tijden aan !

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.