Publiek toegelaten bij oefenwedstrijden

Sommigen onder ons waren het gevoel bijna kwijt, maar zondag is het zover! Voor het eerst in bijna een jaar speelt KDS opnieuw een voetbalwedstrijd.

Jammer genoeg houdt het COVID-19 beestje ons nog steeds een stukje in zijn greep. Daarom zijn er nog enkele praktische richtlijnen waar we ons met z’n allen aan moeten houden:

  • Publiek is toegelaten met mondmasker en op een veilige afstand. Het mondmasker mag tijdelijk af wanneer men op een vaste zitplaats zit. Er kan maximaal met 8 nauwe contacten samengezeten worden. Deze verplichting geldt niet voor jongeren tot en met 12 jaar.
  • Voor de eerste wedstrijd tegen Tervuren is er vrije inkom. Vanaf de volgende oefenwedstrijd bedraagt de inkomprijs tijdens de voorbereiding 5 euro.
  • Het stadion is enkel bereikbaar via de inkom in het park (A. De Cockplein). De ingang aan de Woluwelaan is enkel toegankelijk voor spelers en scheidsrechters.
  • De kantine is open volgens het take-away principe. Een mondmasker dient ten allen tijde gedragen worden bij het betreden van de kantine.
  • Freddy 24/07/2021 at 10:56

    Een dik sportief succes gewenst mannen , zowel voor zondag als voor het volledige seizoen !

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.