Zomerstages waren een groot succes

De kinderen zitten ondertussen allemaal weer op de schoolbanken. Maar een maand geleden gaven een de jongsten onder ons een week lang het beste van zichzelf op de 1e MultiMove stage. Ook de oudere kinderen waren welkom, want voor hen was er de 1e Zomerstage.

Multimove een hele week lang!

Het was een TOP week, waarin tal van vaardigheden werden gestimuleerd op een speelse manier.

Wij waren trouwens niet de enige die het een TOP week vonden. Lees even mee wat de kinderen en ouders er zelf van vonden:

 • Bedankt allemaal! Iedereen super enthousiast!
 • We waren erg onder de indruk van je expertise, allemaal in een geest van goede humor en opgewektheid die alle activiteiten gedurende deze paar dagen lijkt te hebben geregeerd. Natuurlijk vroegen onze kinderen ons om volgend jaar terug te komen.
 • Super foto’s van een geweldige week. Onze zoon vond het fantastisch en komt zeker terug volgend jaar! Bedankt voor alles!!
 • Al jaren een top en fantastische organisatie ⚽️⚽️⚽️⚽️
 • FANTASTISCHE – TOP – organisatie !! Zeer tevreden !! Hopelijk tot snel
 • Onze zoon vond het super en komt zeker terug!
 • Als je dochter ’s nachts wakker wordt om te vragen of ze terug mag naar MultiMove, dan weet je dat ze zich super heeft geamuseerd. Meer kan je als ouder niet verwachten, en daar word je bovendien zelf heel blij van!
 • Een dikke DANK U WEL ❤️ aan alle vrijwilligers die zelf een week vakantie opofferden om onze kinderen een FANTASTISCHE week te bezorgen die ze nooit zullen vergeten! Toporganisatie, super professionele begeleiding, respect voor elk kind,… 🏆
 • Als je kinderen elke avond thuiskomen van Multimove sportkamp met een glimlach op het gezicht en het eerste half uur niet stoppen met vertellen wat ze die dag allemaal hebben gedaan…. dan weet je dat het niet alleen goed was….maar dat het FORMIDASTISCH was! 🤩🤗
  Jullie zijn stuk voor stuk TOPPERS 🥇🥇🥇

Zomerstage eveneens een succes

De oudere kinderen kregen eveneens de gelegenheid om zich een week lang uit te leven. Een 40-tal talentjes kregen dagelijks gevarieerde trainingen van gediplomeerde trainers. Ook zij keken terug op een meer dan geslaagde week.

 

Wil jij ook deelnemen aan de volgende stages?

Dat kan! We houden jullie binnenkort op de hoogte van de volgende stages (Multimove en/of voetbalstage). Blijf ons volgens op de verschillende kanalen, en dan zie je de aankondigingen wel voorbij flitsen.

Bang om een berichtje van ons te missen? Dat hoeft niet. Je kan je immers aanmelden voor onze wekelijkse update. Zo krijg je iedere dinsdag het nieuws van de voorbije week in je persoonlijke mailbox. Handig toch?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze zorgen voor een betere browse ervaring.