Jeugdtornooi K. Diegem Sport bron van plezier en sportieve beleving!

Van donderdag 18 tot en met zondag 21 mei was het sportief feest op Calenberg in de Kosterstraat. Het jaarlijkse jeugdtornooi dat de vorige jaren flink in de wielen werd gereden door Corona en verbouwingswerken is terug, en hoe!

Een honderdtal jeugdploegen bekampten elkaar in een strak schema en een optimaal kader. De zon was van de partij en een hoofdrol was weggelegd voor de nieuwe blinkende infrastructuur. Alle deelnemers en bezoekers genoten van de wedstrijden en hun hapje en tapje in vakantiestemming.

Naast de grote sportieve inzet van alle jonge deelnemers werd het ook de hoogdag van de vrijwillige medewerkers op alle vlakken. Elk jeugdteam van deelnemende clubs wordt geschraagd door medewerkers die zich belangeloos inzetten voor de sportieve beleving van hun jongens en meisjes. Zij vormen het beton in de fundering van de jeugdopleidingen en de clubs tout court.

Het organisatiecomité heeft schitterend werk geleverd, zowel sportief als voor alle randanimatie en voorwaarden. De meer dan 100 KDS-medewerkers verdienen een extra pluim voor hun inzet en engagement bij de invulling van de vele taken en opdrachten. Meer dan ooit wordt succes bepaald door mensen die het verschil kunnen en willen maken, petje af!

Dank ook aan het gemeentebestuur en schepen Magda Geeroms in wiens naam Stef Panneels, gemeenteraadslid en oud-speler van onze club, de prijsuitreiking ter harte nam.

Voetnoot: de jeugd van KDS poets haar sterren nog eens extra op. U10 Elite/IP, U11 Elite/IP en U13 Elite/IP behaalden in hun categorie de overwinning in de finale, proficiat. Alle verdere uitslagen en standen kan je terugvinden via deze link.

WDB.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.