Loting Croky Cup 2020-2021

De loting van de eerste vier rondes van de Croky Cup 2020-2021 vond plaats op dinsdag 14 juli op de Bondszetel.

We zijn vrijgesteld van de eerste ronde, die zal plaatsvinden op 9 augustus. K Diegem Sport neemt het in het weekend van 16 augustus thuis op tegen de winnaar van het duel Entente Blegnytoise B (4e Prov Luik) en FC Herderen-Millen (1e Prov Limburg).

Indien deze match wordt gewonnen, volgt in de derde ronde (23/8) opnieuw een thuiswedstrijd tegen Olsa Brakel (2e nat A), KSK Voorwaarts Zwevezele B (3e prov W-Vl) of KVV St-Denijs Sport (2e prov O-Vl).

Bij eventuele winst, kan dan in de vierde ronde (30/8) een wedstrijd op verplaatsing volgen, ditmaal tegen een tegenstander uit het rijtje:

• KVV Schelde Serskamp-Schellebelle (3e prov O-Vl),
  • Avanti Stekene (3e nat),
  • Renaissance Mons 44 (3e nat),
  • Leopold Club Mesvinois (2e prov Henegouwen),
  • Entente Rechaintoise (1e prov Luik),
  • AC Hombourg (2e prov Luik),
  • KFC St-Job (2e prov Antw),
  • KAC Betekom (3e nat).

Ondertussen is ook onze competitiekalender vrijgegeven. Die kan je hier terugvinden. Met één druk op de knop kan je je meteen ook abonneren op de kalender, zo staan alle wedstrijden in de agenda van je smartphone, en mis je geen enkele wedstrijd!