K. DIEGEM SPORT

ROUTEBESCHRIJVING

GEMEENTELIJK SPORTSTADION

Gemeentelijk Sportstadion

A. Decockplein 10

1831 Diegem


Als u komt vanuit richting Mechelen-Antwerpen :

Op de autosnelweg E19 neemt u afrit Machelen - Vilvoorde. Op het einde van de afrit neemt u rechts richting Diegem. Aan de 2e lichten rechts. U bevindt zich nu op de Haachtsesteenweg. Op de Haachtstesteenweg neemt u de 2e lichten links, waarna u na 400m aan de lichten rechts afslaagt. Recht voor u ziet u de kerk, met op uw linkerzijde het Diegemse park waarin het stadion is gelegen. Mogelijkheid tot parkeren is er op het A. De Cockplein, vlak voor de kerk.

Als u komt vanuit richting Gent :

Op de autosnelweg E40 neemt u afrit 5 Machelen - Vilvoorde. Op het einde van de afrit neemt u links richting Diegem. U bevindt zich nu op de Woluwelaan. Op de Woluwelaan neemt u de 3e lichten rechts. Recht voor u ziet u de kerk, met op uw linkerzijde het Diegemse park waarin het stadion is gelegen. Mogelijkheid tot parkeren is er op het A. De Cockplein, vlak voor de kerk.

Als u komt vanuit richting Leuven-Namen :

Op de autosnelweg E411 neemt u afrit 4 Vilvoorde-Luchthaven Zaventem. U bijft altijd richting Vilvoorde volgen. Na 3km rijd je onder een tunnel. Achter de tunnel neemt u de 1e lichten links. Recht voor u ziet u de kerk, met op uw linkerzijde het Diegemse park waarin het stadion is gelegen. Mogelijkheid tot parkeren is er op het A. De Cockplein, vlak voor de kerk.JEUGDCOMPLEX

Jeugdcomplex Diegem Sport

Kosterstraat 70

1831 Diegem


Als u komt vanuit richting Mechelen-Antwerpen :

Op de autosnelweg E19 neemt u afrit Machelen - Vilvoorde. Op het einde van de afrit neemt u rechts richting Diegem. Aan de 2e lichten rechts. U bevindt zich nu op de Haachtsesteenweg. Op de Haachtstesteenweg neemt u de 2e lichten links, waarna u na 400m aan de lichten rechts afslaagt. Recht voor u ziet u de kerk. Naast de kerk rijdt u omhoog. Boven steek je rechts de brug over. 30m verder liggen de velden aan uw rechterzijde.

Als u komt vanuit richting Gent :

Op de autosnelweg E40 neemt u afrit 5 Machelen - Vilvoorde. Op het einde van de afrit neemt u links richting Diegem. U bevindt zich nu op de Woluwelaan. Op de Woluwelaan neemt u de 3e lichten rechts. Recht voor u ziet u de kerk. Naast de kerk rijdt u omhoog. Boven steek je rechts de brug over. 30m verder liggen de velden aan uw rechterzijde.

Als u komt vanuit richting Leuven-Namen :

Op de autosnelweg E411 neemt u afrit Vilvoorde-Luchthaven Zaventem. U bijft altijd richting Vilvoorde volgen. Na 3km rijdt je onder een tunnel. Achter de tunnel neemt u de 1e lichten links. Recht voor u ziet u de kerk. Naast de kerk rijdt u omhoog. Boven steek je rechts de brug over. 30m verder liggen de velden aan uw rechterzijde.