K. DIEGEM SPORT

Diegem laat de winst liggen


Diegem speelde geen grootse wedstrijd tegen een Leopoldsburg dat te pakken leek. Ondanks verschillende snelle uitbraken werden de meerderheidssituaties niet goed uitgespeeld, zodat er erg weinig keeperswerk te noteren viel. Nu ja, een beetje geluk ontbrak toch ook, hoor. In de eerste helft scoorde Diegem twee keer, maar Gajanovic, op voorzet van Denayer, en Beugoms nadat Spaey op een vrije trap naar doel kopte, werden wegens buitenspel gretig afgevlagd. In de tweede helft was het dan weer het doelhout dat roet in het eten strooide. Fricks' plaatsbal strandde op de lat en Santoro dook op in de box maar werd gestuit door de paal.
Leopoldsburg dreigde slechts één keer echt, maar Michiels schudde zijn wekelijkse redding uit de mouw, zodat de blanke stand de negentig minuten rondde.
Met een stevig programma voor de boeg, Diegem kijkt een paar toppers in de ogen, zullen de volgende weken beslissend zijn. Maar eerst een korte adempauze met ruimte voor de jaarlijkse mosseltjes. Daar scoren we alvast ieder jaar opnieuw mee!