K. DIEGEM SPORT

Afscheid van Gust.


Wij hebben het overlijden vernomen van August Noë. Gust heeft zich meer dan vijftig jaar ingezet voor K. Diegem Sport en zo mee aan de geschiedenis van onze club geschreven.

Gust was jarenlang begeleider van de scholieren- en juniorenploegen van onze club. Hoeveel kampioentitels hij met zijn jeugdploegen heeft behaald is bij benadering niet te zeggen maar veel van de talentvolle Diegemse jongeren die later onze club naar het natioanle voetbal hebben gebracht hebben Gust als hun afgevaardigde gekend.

Gust werd dan ook ingeschakeld in het bestuur en trad daarin op als ondervoorzitter. Gust was echter meer de man van de daden en als terreinverzorger heeft hij zijn sporen meer dan verdiend. KDS beschikte toen maar over één veld en het was steeds een kunststuk om, bij barre weersomstandigheden, het veld speelklaar te krijgen. Gust speelde toen klaar waar nu gespecialiseerde bedrijven alle moeite mee hebben.

Als afgevaardigde van de eertse ploeg had Gust een nauw contact met de scheidsrechters hetgeen, eenmaal we in nationale speelden, uitmondde in de ontvangst van de arbiters op de wedstrijden en het afsluitend etentje achteraf.

Gust kreeg de laatste jaren gezondheidsproblemen zodat het steeds moeilijker werd om even actief te blijven voor de club. Hierdoor werden de contacten de laatste jaren minder maar de club is en blijft Gust Noe uitermate dankbaar voor zijn werk en inzet voor K. Diegem Sport.

Bedankt voor alles Gust, het ga je goed. Doe hierboven de groeten aan Rik, Jos en Jef, je copains van weleer!

Wij bieden Joseeke, Chris en Joel en de hele familie onze oprechte deelneming aan.